technisch tekenen

informatiebeheer

veiligheid

Building Information Modeling

Kempenhaeghe

Tekeningbeheer

Over Kempenhaeghe 

Kempenhaeghe is hét gespecialiseerd expertisecentrum in epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie. Kempenhaeghe helpt mensen met een complexe zorg- en ondersteuningsvraag bij het zoeken naar nieuw perspectief. De zorg voor de patiënt, cliënt en leerling staat voorop, maar als expertisecentrum trekt Kempenhaeghe ook op met vooraanstaande kennisinstituten en bedrijven in wetenschappelijk onderzoek.

Opdrachtbeschrijving

Kempenhaeghe gaf ons de opdracht om de installatietekeningen van al haar gebouwen en locaties in kaart brengen en te zorgen dat deze op een overzichtelijke manier gedocumenteerd en beheerd konden worden.  

Uitvoering

Om te zorgen dat de installatietekeningen goed onderhouden en up-to-date blijven, leveren alle toeleveranciers hun tekeningen aan op basis van een vooropgesteld protocol. Na goedkeuring door de technische staf van Kempenhaeghe worden deze gegevens door ons overgenomen in het tekeningbestand. Alle tekeningen worden daarna via een portal aan Kempenhaeghe ter beschikking gesteld, waardoor deze ten allen tijde inzichtelijk zijn voor Kempenhaeghe.

Resultaat

Onze portal biedt de medewerkers van Kempenhaeghe de gelegenheid om op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie de betreffende documenten in te zien en te printen.

En dit maakte de opdracht bijzonder

Kempenhaeghe is als een van de twee expertisecentra in Nederland koploper in haar vakgebieden. Met alle kennis en alle aandacht. Dat vraagt om partners die de organisatie op het juiste moment en op de juiste manier kunnen ondersteunen. Met korte lijnen en met mensen die gemakkelijk te benaderen zijn, voor het snel en up-to-date uitwisselen van informatie. Daarom koos Kempenhaeghe voor VB&C.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Marjo Kuijpers

Klik op de foto voor uitvergroting

Deel dit project:

leveringsvoorwaarden · privacyverklaring · colofon ·  © 2024 - VB&C BV